Thuis

Foshan Meigao Sanitary Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Foshan Meigao Sanitary Co., Ltd. certificaten
China Foshan Meigao Sanitary Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De Meigoorol heeft hoogte - kwaliteit, verkiezen wij begonnen met onze zaken van vijf jaren geleden, mijn cliënt boven Meigoo glijdende rol.

—— Edward Sesay

I van Frankrijk, is mijn handelsfirmanaam JulioCesar Nunez, kiezen wij Meigoo zij kan ons helpen onze problemen regelen is, en Meigoo kan geven en onze elke orde, nooit onze het verschepen missen. Zeer belangrijk is Meigoo-de kwaliteit kan aan de behoefte van mijn cliënten voldoen, te hoeven ik niet om zich de kwaliteit ongerust te maken.

—— Julio Cesar

Meigoo is onze oude vriend, kunnen zij me verstrekken bijna alle delen van doucheruimte, houd van ik samenwerk met hen. Ik hoop wij contitune meer briljante zaken kunnen voortaan hebben.

—— Neson MURENA

De mens van de Meigooverkoop heeft goed de dienstconcept, gelooft hen, kunnen zij me helpen alles regelen.

—— Jack Yeap

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij hadden opstelling vier bedrijfseenheden: roestvrije steet bedrijfseenheid, de dragende bedrijfseenheid, de van de bedrijfs zinklegering eenheid, de vorm en de plastic bedrijfseenheid, zodat dan kunnen wij meer beroeps en verschil technische douchedelen voor onze cliënten verstrekken.

   

  Wij hadden autoprodce dragende lijn, auto die-cut machine, NC-draaibank, puncher, ultrasone wasmachinemachine, enz. ingevoerd, en wij hadden professioneel het testen materiaal ingevoerd: de de zoute mist het testen machine, de stille ruimte, mutifunctional het testen steun, de dragende decibel het testen machine, buffer het testen de machine, het rolleven het testen de machine, enz. laten het technische materiaal ons helpen om de kwaliteit goed te controleren.

 • OEM / ODM

  Na 16 ontwikkelde jaar, hadden de kwaliteit en het beeld van Meigoo in vernemen al onze cliënten, is de rol van Meigoo de ziel van de doucheruimte van onze cliënt. En wij hadden builded omhoog lange en regelmatige zakelijke relatie met beroemd sanitair bedrijf in China, bijvoorbeeld: HEGII, de PIJL, JOMOO, OPPEIN, de DELICATESSENWINKEL, ROSERY, DONGPENG, CRW, de LENS, RONGS, enz., en doen OEM voor hen.

   
Contactgegevens
Foshan Meigao Sanitary Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Anne Lee

Tel.: 15284811564

Fax: 86--757-86190059

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)